Sobota, 25. srpen 2007

Den 14. 25.8.2007 (sobota)

morska hadice Rano je plaz zas jak vymetena a na nas desive prazi slunce. Davame si osvezujici rani koupacku a pomalu balime. Na rozloucenou na nas jeste z more juka had a pak uz si to razime zpet do k dopravni tepne. Jelikoz je vazne hic, tak docela ocenujeme, ze nas zase nabira nejakej nakladak a bere nas do mesta. Osvezujeme se pivni limonadou a jdem hledat spoj do Rashtu. To nam usnadnuje nas mlady prekladatel ze vcerejska, ktereho nahodou potkavame, a tak za chvilku si to uz frcime v busiku.

namesti v RashtuCestou nas, kupudivu, oslovuje jedna mlada pani, co umi docela dobre anglicky. Nasleduje obvykly kolotoc otazek a odpovedi, do ktereho vstupuje i jeji manzel. Je to moc mily par. Jsou ze Sari a zvou nas k sobe domu. Jsou to fakt mili lide a docela se rozmyslime, zda tu nabidku neprijmout. A navic mi pani rika, ze jsem handsome :-)

Nakonec ale prece jen vystupujeme v Rashtu. Mesto je to nechutne velike, tak Prekvapeni sefkucharese tu nechceme moc zdrzovat. V centru doplnujeme internetovy dennik, coz nas stoji furu penez a casu a az se setmenim jdeme hledat hotel. Okolo hlavniho namesti je dosti draho a tak volime ustup do bocnich ulicek. Tady to ale na hotely moc nevypada, nicmene ujima se nas mila starsi pani a vede nas do nejakeho hotylku. Je to presne to, co chceme, hotel jen pro mistni. Jen se drobet musime hadat o cenu, ale s radnym treninkem z Indie nakonec vitezime. Pred spanim jdem jeste na skok do mesta na veceri, podava se ovarova skopova hlava a navrch zmrzka a ledova trist :-)

Počet komentářů: 0:

Přidat komentář

<< Hlavní stránka