Pátek, 24. srpen 2007

Den 13. 24.8.2007 (patek) - den plazovy

Vychod slunce zustal nepokoren, pac jsme ho nejak zaspali a stejne byly mraky. Zatimco se jeste oddavam spanku, Ciba brouzda po plazi, ktera je jen nase a foti more. Snidame tunaka z konzervy a chleba a peceme se na slunci. Kolem dvanacte se objevuji plavcici. Pak prvni rodinna vyprava, pak dalsi a dalsi a za chvili je plaz plna lidi. (Nedoslo nam totiz, ze je patek, a tudiz vikendovy den mistnich ...pozn. Cibik) Nejdriv cesky ostruvek v mori Irancu zustava v klidku, ale s prvnim odvazlivcem se strhava vlna pohostinnosti.
Od jedne rodiny, co picknicuje kousek od nas, nejdriv prichazi pratelske pozdraveni, pak meloun a pak pozvani k tabuli na kebab a pokec. Odmitnout se neda, tak hura do boje. Pri jidle sedime a komunikujeme nejdrive jen s panskou casti rodinny. Za pouziti slovniku a anglictiny, co zustala tem mladsim v hlave ze skoly, probiha v celku ziva debata. Kdyz dojime, pridavaji se damy. Je to fakt velmi mila a prijemna rodinka a travime s nimi krasne asi 2 hodinky, mozna vic. Na zaver si vymenujeme adresy a jako prezent od strejdy, co dela s kuzi, dostavame kazdy darkovy set - pasek, penezenku a ja klicenku, Ciba kravatu. Parada. Jeste par fotek a rozchazime se.

Jsme z toho dorobet utahani, ale klidu nam doprano neni. Nastupuje druha varka, tentokrat omladiny. Nastesti jeden z kluku chodi do kurzu aglictiny, tak solidne preklada. Kluci nas nejdriv vytahli na koupacku a pak na plazovy fotbalek. Druha narodni katastrofa se nastesti nekonna.

Presto, ze tato hra neni nase nejoblibenejsi, tak Ciba dava branku a koncime tak s cestnym skore CR - IRN 1:2. Klid vsak opet neprichazi a my uz notne uondani a mirne zpruzeni jeste trpime uz dosti vlezlou pritomnost klucinu.

To trva jeste tak hodku a pul, nez se plaz definitivne vylidni a my jsme tu zase sami. Pro jistotu menime misto spanku a po spolecensky narocnem dni padame do spacaku.

Počet komentářů: 0:

Přidat komentář

<< Hlavní stránka